Helhetsleverantör inom digital signage

OnSpot Digital Signage grundades i Göteborg under år 2006. När verksamheten lanserade digital signage fick vi tidigt en positiv respons bland annonsörer - vi fyllde ett tomrum. Företagsgruppen består idag av omkring 4 kreativa medarbetare och har kontor i Göteborg.

Skräddarsydda digitala lösningar

Vi erbjuder skräddarsydda kundlösningar inom digital informationsproduktion, distribution och exponering på, samt försäljning, installation, drift och underhåll av, digitala skärmar. Vi har placeringar i publika miljöer såsom köpcentrum, gallerior och fitnesscenter med hög aktivitet och genomströmning.

Våra tre affärsområden

Annonsering: Vi erbjuder företag möjligheten att profilera sitt varumärke och nå ut med information på digitala skärmar. Våra skärmar är strategiskt placerade i publika miljöer med hög genomströmning. Annonseringen visas som en spot om cirka 15 sekunder och visas i loopar om 10 minuter.

Produktion: Vi besitter bred kunskap inom allt från rörlig bild- och filmproduktion till enklare formgivning och trycksaksproduktion. Vi kan därav erbjuda företag skräddarsydd utformning och projektledning av all sorts grafiskt material med fokus på rörlig bild och material till digital signage.

Digitala skärmar: Som en helhetsleverantör inom digital signage erbjuder vi allt från installation och montering av skärmar till drift och underhåll av dessa. Vi har kraftfulla verktyg som gör att du som kund kan ändra budskap på dina skärmar var som helst, när som helst.

OnSpot som arbetsplats

Som anställd hos oss finns inga gränser för din framgång. Vi erbjuder utbildningar och coachning för din personliga utveckling. Tillsammans skapar vi din framtid!

Läs mer om dina karriärmöjligheter hos oss och om den säljutbildning vi erbjuder våra anställda. Tveka inte att ta kontakt med oss om du tror dig vara rätt person för OnSpot Digital Signage.