Installation av skärmar och info-system

Vi gör dig synlig genom ett modernt och effektivt marknadsföringsverktyg.

Gör dig själv en tjänst och ersätt trycksaker med digitala skärmar. Det är enkelt, tids- och kostnadseffektivt samt ökar avsevärt uppmärksamhetsgraden. Maximera uppmärksamheten i din butikslokal, i ditt skyltfönster eller kring din adress genom att montera digitala skärmar. Då kan du kommunicera även när butiken är stängd.

100 procent flexibilitet

Med OnSpot KundWebb kan du var som helst och när som helst ändra budskap på dina skärmar. Detta är möjligt då programvaran är helt internetbaserad och oberoende. Vi hjälper dig att ta fram grundmallar där du enkelt kan byta bild och text genom några få knapptryck.

Kompletta lösningar efter önskemål

För att maximera potentialen i OnSpots kraftfulla verktyg skräddarsyr vi heltäckande digitala lösningar som matchar din butik eller fastighet. Vi installerar kompletta, kostnadseffektiva lösningar för digital signage och kan även hjälpa dig med förstklassig grafisk produktion av filmer och innehåll. Vi har lösningar som inkluderar allt från enskilda skärmar till skärmväggar och utomhus LED-skärmar.

Paketlösningar

OnSpot erbjuder paketlösningar där du som kund väljer det paket som passar dina behov bäst.Vi har totalt 5 paketlösningar där skärm, dator med installerad mjukvara, kablage och fäste ingår. Med ditt valda paket i grunden skräddarsyr vi därefter en lösning efter hur du vill använda dina skärmar.

Vi erbjuder installation, drift och support, så att du som kund kan tänka på annat.