Annonsera

Vi gör dig synlig via rörlig bild på strategiskt placerade skärmar.

Annonsera och profilera ditt företag på våra digitala skärmar i publika miljöer.
Vi erbjuder effektiv exponering av ditt varumärke via en modern, snabbt växande och uppskattad mediekanal. Våra skärmar är strategiskt placerade där kundgenomströmningen är hög. På våra skärmar kan du exponera film, ett bildspel eller en animation. Välj det alternativ som passar ditt företag bäst.

Trött på att försvinna i mängden?

Profilera ditt varumärke i ett digitalt medium och dra allas blickar till ditt budskap. Skillnaden gentemot tryckta annonser i tidningar, utskick och utomhusaffischering är slående. Digital kundkommunikation är ett extremt flexibelt medium, vilket ger dig som kund möjlighet att själv välja hur du vill synas. Oavsett om du vill arbeta med långsiktiga, varumärkesbyggande kampanjer eller kortsiktiga sådana är det här mediet något för dig.

Publika miljöer med hög genomströmning

Våra digitala skärmar är strategiskt placerade i publika miljöer såsom köpcentrum, träningsanläggningar och andra naturliga samlingsplatser. Vi finns representerade i större delen av landet och expanderar ständigt. I kolumnen här till höger kan du läsa mer om varje enskild placering.

Tre anledningar till att annonsera via Digital Signage

  • Du syns med rörligt budskap – rörligt budskap uppfattas tio gånger så mycket mer än tryckt reklam.

  • Du syns när kunden tar sitt köpbeslut – informera kunden om just din produkt när de ska ta köpbeslutet.

  • Du syns varje dag för din målgrupp – hur länge du vill och med möjlighet att anpassa ditt budskap efter varje vecka, dag och till och med tid på dagen.